2013. július 16., kedd

Futurisztikus lakás dizájn 80 négyzetméteren

A 21. században egyre népszerűbbé válik a futurisztikus, high-tech dizájn.  A high-tech kedvelőinek kedveskedünk a bolgár dizájn stúdió, a Bozhinovski Desing által tervezett enteriőrrel, amely egy igazi, futurisztikus remekmű.




A tervek egy fiatal szerelmespár részére készültek, akik a modern technológiák szerelmesei. Stílusos enteriőrt szerettek volna, ami modern és elegáns, kényelmes és barátságos, ugyanakkor szokatlan megoldásokkal tarkított. A futurisztikus hatás érdekében, a színséma a feketéből, a szürkéből és a fehérből tevődik össze, a tv falon rézlapokkal kombinálva, a formák karcsúak és áramvonalasak.






A csapat a nappali és az egyik hálószoba tervezéséért volt felelős. A nappali rész a funkciók szerint osztották zónákra. Az összhang érdekében az étkezőasztal anyagát faldekorációként tovább vitték a nappali térbe, így egyesítve a két zónát. Az asztal stabilitásának eléréséhez drótköteleket használtak, így még átláthatóbb, könnyedebb a tér. A hálószobában még inkább ráerősítettek erre a lebegő hatásra, az ágy alig látható alátámasztásával.











Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése