2013. július 6., szombat

Ötletek parafa dugó újrahasznosításához

Összegyűjtöttem néhány okos ötletet arra, hogyan használhatjuk fel a borosüveg dugókat. A parafa nagyon könnyen vágható, ragasztható, így akár a gyerekeket is be lehet vonni az alkotásba. Ez után a cikk után garantáltan nem a dobod a kukába a parafa dugókat! Íme!



Családi ebédekhez készíthettek ültető kártya tartókat, tányér és pohár alátéteket. A formáknak csak a képzelet szab határt.






Egy sablon segítségével, egyedi betű dekorációkat, feliratokat készíthettek, és persze mondanom sem kell, hogy nem csak betűket, hanem bármilyen alakzatot megvalósíthattok, amely aztán kiváló dekoráció lehet a falon, vagy a polcokon.


  
A parafa dugókból különleges mécsestartókat varázsolhattok. Itt is számtalan megoldás létezik, elő a kreativitással!




Egy lakásban soha nem lehet elég tárolóhely! Készíthettek ékszertartót, vagy üzenőtáblát, amelyre a kulcsokat, leveleket és a bevásárlólistát is feltűzhetitek.




Mivel nem szívja be a vizet, akár kilépőként is hasznosíthatjuk a fürdőszobában, vagy saras, latyakos napokon akár az előszobában is, mivel könnyen tisztítható. Bátrabbak akár falakat is burkolhatnak vele.




Egyre nagyobb divat a bejárati ajtókat díszíteni. Nos, a dugók erre is jók, akár téli, akár tavaszi dekorációt szeretnénk.





Most jönnek a kedvenceim! Az igazán nagy türelemmel és bátorsággal rendelkező újrahasznosítók, készíthetnek különböző használati tárgyakat és még bútorokat is!






Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése