2012. szeptember 8., szombat

Különleges Padlóburkolatok



Ideje kicsit szélesíteni a látókörünket a padlóburkolatok kapcsán. Az emberek döntő többsége, még ma is a parketta és a 30x30-as járólapok bűvkörében él, pedig a paletta ettől színesebb.


 Napjainkban a legkedveltebb újdonság a Beton Padló.

A beton padlót legfőképpen a minimalista és high tech stílusú terekben használják előszeretettel. A megkötött és a még képlékeny betont is el tudják látni mintákkal, ezzel rombolják le a sztereotípiát, miszerint a beton egy hűvös, rideg, barátságtalan anyag.


 Egyedi ötletek megvalósítására ajánlott az Öntött Kavicspadló.


Ha kavics padló mellet döntünk, nem kell kompromisszumokat kötnünk. 100 féle színből választhatunk és nincs az a minta, vagy felirat melyet ne tudnánk megvalósítani. Csúszásmentes és a padlófűtés sem akadály. 


 A takarítástól sem kell félnünk, a kavicsszemcsék közti pórusokból a szennyeződés porszívóval könnyedén eltávolítható. Nagyobb szennyeződésnek kitett beltéri helyeken (lépcsőházak, üzlethelyiségek, előszobák) színtelen vízzáró réteg használata javasolt, így könnyen tisztítható.




 Ha mégis valami melegebbre, barátságosabbra vágyunk, a megoldás a Bőrpadló.


Aki a bőrt választja burkolatként, az valami egyedi, szokatlan megoldást keres, valami különlegesre mégis természetesre vágyik.
A bőr rendkívül strapabíró, simulékony és könnyen ápolható, bársonyos, érzéki tapintású és nemes anyag. 

 Jellegzetes illatával és felületének utánozhatatlan látványával hozzájárul ahhoz a megbízható eleganciához és tradicionális stílushoz, amiért a bőrt évszázadok óta szeretjük, viseljük és nagyra értékeljük.
A bőr az emberiség történetében többször teremtett divatot, megjelenése mégis mindig kortalan, időtlen marad.




  Végül, de nem utolsó sorban, a XXI. század PVC-je, azaz az Expona.

Az Expona nem csempe és nem parketta, bírja a vizet, a párát, a magas igénybevételt, könnyen kezelhető, ideális felújításokhoz, padlófűtéshez.
Burkolhatunk padlót és falakat, konyhapultot, fürdőszobát, hálószobát, nappalit, irodát és üzlethelyiséget valamint dekorálhatunk falakat íves felületeket.
Legyen az fa, kő, terméskő vagy fém – az új nyomtatási és vésési technikáknak köszönhetően a reprodukciók, illetve felületek nagyon autentikusnak, eredetinek látszanak. 



Ideális felújítások elvégzéséhez, gyors és tiszta feldolgozás, lerakás. Nedvességálló, egyszerűen tisztítható, kellemes járhatóság – kopogásmentes.



Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése